Specials

Een geluk: de Engelse taximeter werkt niet meer, prijzen zijn vooraf bespreekbaar.

Wij beschikken momenteel over vier authentieke London cabs, in Nederland beter bekend als de Engelse taxi. In overleg is het zelfs mogelijk om meer dan vier Engelse cabs te leveren.

Wat kunt u verwachten als u een ritje maakt met de Engelse taxi. Allereerst een echte gentlemen die u brengt naar waar u naar toe wilt. Of dat nu is voor een gezellig familieritje, bruiloft of zakelijke afspraak, alles is mogelijk.

Een Engelse taxi biedt onvoorstelbaar veel ruimte, zelfs naast de chauffeur is eventueel een plekje gereserveerd. Maar leuker is het om achterin te zitten. De echte Engelse sfeer komt je vanzelf tegemoet. Let wel op: de deuren van de taxi draaien natuurlijk tegenovergesteld als dat u normaal van een auto gewend bent. En een babbeltje met de chauffeur is wel mogelijk, maar dan moet u wel het beschermende raam even openen. Veiligheid voor alles, zo denken onze Engelse collega’s nu eenmaal.

Op dit moment beschikken wij ook over 2 “vintage” bussen. Met deze bussen kunt u heel goed uw familie en vrienden vervoeren. Voor de tarieven van deze bussen kunt u met ons contact opnemen.

Vraag offerte aan